Dario Ivanović

Voditelj odjela nabave u turističkoj kompaniji

“Kada smo počeli prodavati kuću 2007.godine mislili smo da ćemo lako pronaći kupca s obzirom da se nalazi na atraktivnoj lokaciji u ulici Medveščak, te je nekretnina u neku ruku bila jedinstvena koja se prodavala na tom području. Pokušavali smo preko nekoliko agencija pronaći kupca za nekretninu ali nije nam uspjelo.

Kada sam dobio preporuku za agenciju Marlimat preko prijatelja, mislio sam da je još samo jedna agencija u nizu koja će pokušati prodati nekretninu. Nakon nekoliko potencijalnih kupaca koji su dolazili gledati nekretninu, posljednji potencijalni kupac je zapravo bio i pravi kupac nekretnine. I tako nakon 13 godina agencija Marlimat nam je pronašla kupca.

Neopisivo sam zadovoljan sa agencijom, te njihovim trudom, profesionalnošću, ažurnosti i točnosti. Svakako bih istaknuo kako su nam pronašli kupca u najtežim mogućim trenucima nakon što je Zagreb zadesio potres i cijeli svijet je zadesila pandemija virusa COVID-19.

Hvala još jednom agenciji Marlimat na pronalasku kupca. Samo tako naprijed, preporuka svakom tko će tražiti agenciju za suradnju.“

Prethodni Članak

Pravila nagradnog natječaja

Sljedeći Članak

Mira Mačešić

Usporedi Nekretnine

Usporedi