Suradnja u Velikoj Gorici

Stambena zgrada, Velika Gorica, Andrije Kačića Miošića 33

Predstavljamo Vam jednu u nizu uspješni poslovnih priča sa poznatim investitorom. Investitor je bila firma Gorica stanovi d.o.o. koja se 2017.godine odlučila na jedinstveni projekt izgradnje stambene zgrade u to vrijeme. Stambena zgrada se sastojala od 39 stanove, 39 spremišta i 78 garažnih i vanjskih parkirnih mjesta.

Te godine u Velikoj Gorici nije bilo ozbiljnijeg projekta stambene izgradnje od ovog. Dogovorena je suradnja, te je agencija Marlimat posredovala pri prodaji stanova u navedenom objektu. Gradnja još nije počela, a mi smo već primali preko desetke upita za rezervaciju stanova. Nakon odrađenih nekoliko sastanaka, počeli smo primati predbilježbe za navedene stanove. Putem svojih poslovnih kanala i suradnje vrlo brzo smo sklapali predugovore za kupoprodaju stanova.

Na ugodno iznenađenje investitora i na obostrano zadovoljstvo zaključili smo uspješnu suradnju sa prodanih 13 stanova, 13 spremišta i 26 garažnih i parkirnih mjesta, što iznosi 30% od ukupnog broja prodanih stanova. Sa navedenim investitorom smo surađivali i na drugim projektima, te još uvijek surađujemo na obostrano zadovoljstvo.

Naknadno smo kontaktirali kupce navedenih stanova i dobivali smo samo pohvale, te se niti jedan naš kupac nije žalio na neke nedostatke vezane za zgradu. Tako je završila jedna još jedna u nizu ugodna i pozitivna poslovna poslovna suradnja sa navedenim investitorom i zadovoljnim kupcima.

Prethodni Članak

Pravila nagradnog natječaja

Usporedi Nekretnine

Usporedi