O nama

Marlimat d.o.o. agencija za promet nekretninama osnovana je 1994.godine, a do danas je i dalje među vodećim agencijama na tržištu. Članovi smo Udruženja posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, te potpisnica Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina koja Vam garantira brzu, profesionalnu, efikasnu i kvalitetnu uslugu.

U suradnji s našim partnerima iz zemlje i inozemstva, naš dobro uhodani i licencirani tim, pruža vam profesionalne usluge i savjete. Naša pravna služba rješava sve pravne poslove vezane uz promet nekretninama. Agenciji Marlimat je dodijeljena A+ bonitetna ocjena što potvrđuje da je poslovni subjekt u skupini poduzeća s najboljom bonitetnom ocjenom u Hrvatskoj. Bonitetna ocjena, iskazana tim certifikatom jasan je i objektivan pokazatelj kvalitetnog poslovanja. Certifikat bonitetne izvrsnosti tvrtke CompanyWall ustaljen je na domaćem i inozemnom tržištu, bonitetnu ocjenu A+ dodjeljuje tvrtki koja se uspješno uspinje na svom poslovnom putu te je sposobna podmiriti svoje obveze i uspješno izbjeći poslovne rizike. Agencija trenutno posluje na sljedećim lokacijama:

Zagreb, Kneza Branimira 47 i Novalja, Močišćak 14a.

Ne gubite svoje dragocjeno vrijeme i budite potpuno sigurni da ćete dobiti profesionalnu i stručnu uslugu te ostvariti suradnju na obostrano zadovoljstvo. Naše prednosti su povjerenje i zadovoljstvo te preporuke naših klijenata.

Naše vrijednosti

Iskustvo

Iza nas je veliki broj uspješno obavljenih poslova u prometu nekretnina, naši klijenti su zadovoljni te nam se konstantno vraćaju, a njihove preporuke nas spajaju sa njihovim poznanicima.

Pristupačnost

Tu smo zbog Vas, te smo Vam na raspolaganju u bilo kojem trenutku. Ne želimo biti dovoljno dobri već izvrsni.

Profesionalnost

Naši licencirani agenti prate klijente od same prezentacije nekretnine te sve do sklapanja pravnog posla. Agenti svojim radom i fleksibilnošću čine sve kako bi zadovoljili potrebe klijenata.

Kvaliteta

Naši agenti veliku pozornost posvećuju kvaliteti usluge koju pružaju svojim klijentima.

Naš tim

Mario Špičić
Agent
Mario Špičić
Agent
Ljiljana Špičić
Agent
Ljiljana Špičić
Agent

Naše priče

Više o našim uspjesima s našim klijentima i partnerima

Usporedi Nekretnine

Usporedi